Sales

http://shop.rombouts.nl

Rombouts Showequipment is specialist in het leveren en installeren van licht- en geluidsapparatuur voor de professionele gebruiker.

Een echte winkel....waar je echt je dure aankoop vast kunt houden.... met echte mensen die tegen je praten en echte koffie.... met de snelheid en het gemak van een webshop.....onze prijzen zijn gelijk met de laagste verkoopprijzen van welke webshop dan ook, ook .... en die grote Duitse  met de service van een echte winkel 24/7 bereikbaar bij  paniek . dus ook via multimedia op zondag ochtend of via onze http://shop.rombouts.nl

 

Ieder merk is leverbaar tegen altijd scherpe prijzen. In onze showroom vindt u een breed basispakket van merken als: JBL, Shure, Dateq, Dap, Soundcraft, Martin, Numark, Denon, Lexicon, Showtec, Behringer, QSC etc. Tevens vindt u bij ons: branche verwante artikelen als : (multi)kabels, pluggen, Leatherman-tools, krachtstroomstekkers, rookvloeistof etc.

De verkoopafdeling werkt nauw samen met onze verhuur afdeling. Advies door ervaring ! 

Wat we niet hebben staan bestellen we graag.... tegen een altijd goeie prijs.onze hoofdleveranciers hebben grote voorraad in nederland en wij leveren u dus in max2 dagen...... een enkele uitzondering kan voorkomen.

 

welke internet verkoper geeft die 24/7 ondersteuning die U eigenlijk zou willen

Voor u op maat gemaakte toepassingen van bijv. (multi)bekabelingssystemen, inbouw van 19-inch apparatuur en reparaties worden uitgevoerd  in  een eigen technische dienst.
 
OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:

maandag: gesloten
dinsdag  t/m vrijdag: 11:00-16:00
zaterdag: 11:00-13:00

Buiten deze tijden is het mogelijk om een afspraak te maken.

Voor meer informatie: Special Deal